Cégünkről

Mezőgazdasági gépek és alkatrészek

Az AGROTHON KFT. 2017 februárjában alakult 2 fővel.  Tevékenységünket mezőgazdasági gépek és alkatrészek értékesítésével kezdtük. Értékesítésben dolgozó munkatársunk több 10 éves tapasztalattal rendelkezik a mezőgazdasági gépek üzemeltetése, és értékesítése terén.

Kínálatunkba csak olyan elismert gépgyártók munkagépeit forgalmazzuk, melyek a maguk területén elismerésben részesültek.

Az általunk értékesített gépekhez a banki kapcsolatainkon keresztül az ügyfelelink legkedvezőbb hitel és lízing konstrukciókat kapják. Partnereinkkel együttműködve közösen választjuk ki a számukra legmegfelelőbb mezőgazdasági gépet, hogy a termelésben versenyképesek maradhassanak.

Számunkra fontos, hogy az általunk forgalmazott mezőgazdasági gépek és alkatrészek minőségéről és működéséről a partnereink minden információt megkapjanak ami a biztonságos üzemeltetéshez szükséges.

Partneri körünk minden évben bővül. Nemcsak az általunk forgalmazott gépekhez, de az országban fellelhető valamennyi mezőgazdasági géptípushoz biztosítjuk a jó minőségű alkatrészt.

Tevékenységünk új és használtgépek értékesítésén túl drónos monitoring vizsgálatokkal is foglalkozik.

Az általunk kiértékelt információk birtokában meghozhatják a szükséges döntéseket a permetezés, az öntözés vagy a jövőbeni műtrágyázás illetve a vetés kérdéseiben.

Addig, amíg egy hagyományos táblaszemle során a terület mintegy 5-10%-ról szerezhető információ, drón alkalmazásával ugyanannyi idő alatt a tábla 100 %-a felmérhető, így az adatok feldolgozási idejét hozzáadva 24 órán belül komplett eredményeket készítünk

A monitoring célja, hogy a vegetációs időszakban komplett képet kapjunk a kultúra egészségi állapotáról, és stressz térképet készítsünk globálisan. Idejében észlelt problémák kezelése terméseredmény növekedést hoz.