Omikron kultivátorral a tápanyagutánpótlás a kapás növényekben.

tápanyagutánpótlás kultivátorral

A növények a különböző tápelemeket eltérő mennyiségben igénylik, illetve azokat különböző formában és módon képesek felvenni, ezért csak a megfelelő technológiával tudunk nagyobb eredményeket elérni (például tápanyagutánpótlás kultivátorral).

Korábban már írtam a folyékony műtrágya előnyeiről, és a sorközművelővel történő kijuttatásáról. Most inkább Az AGROTHON KFT. kínálatában található ORS 6/3 FM kultivátor előnyeiről írok:

  • Nagy gerendely magasság jellemző az összes Omikron kultivátorra, ezáltal magasabb növény kultúrában tudunk dolgozni. A kukorica nitrogén szükségletének több mint 90%-a térdmagasság utáni állapotakor jelentkezik.
  • Fejleszthető akár a talajba juttató szerelvény mellé, a lombra juttató szerelvénnyel is fel tudjuk szerelni a munkagépet, ha szükséges, akkor front tartállyal összekapcsolva már 3 féle munka művelet tudunk egyszerre elvégezni, így a mukagép felhasználási köre bővült, a megtérülési ideje pedig lecsökkent.
  • Precíziós kijuttatás egy Bravo 180-as monitor felel a sebesség arányos kijutásért. Menet közben beleavatkozhatunk a mennyiség szabályozásba és így akár táblán belül is egy gombnyomással változtatni tudjuk a mennyiséget. Több kijuttatási dózist előre be tudunk programozni.
  • Könnyű beállíthatóság és karbantarthatóság jellemzi a munkagépet.
  • Gyors önfeltöltés a sorközművelő szivattyúja képes saját magát megtölteni ezzel időt spórolhatunk.

A lombra juttató szerelvénnyel bármit ki tudunk juttatni. A gazdának csak a fantáziája szab határt.

Egy beruházás elején számolni kell a megtérüléssel. Érdemes az Omikron ORS FM munkagépet választani, mert sokféleképpen tudjuk használni. Ne feledkezzünk meg: tápanyagutánpótlás kultivátorral!

Még több információ: 06-30/361-9004

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat + tizenkettő =