Permetezni így is lehet

Szeretne minél rövidebb idő alatt, minél nagyobb területet érintő növényvédelemről gondoskodni?

Az AGROTHON KFT. ajánlatával segítünk kihozni a maximumot a szántóföldi, vontatott gépcsaládunkból, hogy a minőségi növényvédelmi munkájával minél gyorsabban végezzen.

Végezze munkáját könnyen, a taposási károkat elkerülve minden haladási körülmény között, a növényállomány védelmét biztosító nagy hasmagasság mellett.

Permetezni így is lehet            Permetezni így is lehet
Kapcsolja a traktor fülkéjéből a vontatási üzemmódot, válasszon a vonulás és munkavégzés közt.
Dolgozzon biztonságosan meredekebb terepviszonyok közt is, rendeljen csuszás kontroll kiegészítőt az aktív nyomkövetővel ellátott, pneumatikusan lengéscsillapított és kormányzott futómű mellé, ami meggátolja a vontatmány nyomvonalból való kitérését, extrém domboldalakon is.

Rendelje meg permetezőjét elektromos szelepekkel és a karok tekergetése helyett élvezze, hogy már csak a megfelelő gombokat kell megnyomnia. Akár 400 liter/perc teljesítményű szivattyúval is dolgozhat!

Permetezni így is lehet      Permetezni így is lehet

A szórókeret stabilitását tovább fokozza az a paralelogramma szerkezet, ami teljesen független a gép alvázától. Gáztöltésű teleszkópok és kifejezetten ehhez a permetezőgéphez tervezett rúgók révén képes kifinomult, mégis határozott kerettartásra megőrizve ezzel a keret egyensúlyát minden munkamagasságban.
Az elérhető munkaszélesség 12 méternél kezdődik, részben összecsukott állapotban, teljes szélessége 24m és 28m méreterig érhető el, vagy rendelje meg permetezőgépé az Ön által választott méretben.
A szórókeret a belső szárnyakon elhelyezett munkahengereken át, két lépcsőben nyitható, egy esetleges akadály elkerüléséhez a külső tag oldalanként függetlenül visszacsukható.

Rendelje meg permetezőgépét központi, oldalanként független billentéssel, mely segítségével még a szórókeret vezérlése is teljesen automatizálható, személyre szabható.

Csak egy példát kiemelve, a sorvégi fordulókban a permetezés megszakításakor a szórókeret az előre beállított magassági tartományba emelkedik, majd a permetezés folytatásakor vissza süllyed a megadott pozícióba.
A különleges térrácsos kialakítás megvédi a rozsdamentes acélból készült permetlé vezetékeket, a vezeték csatlakozásokat, és fúvókatartókat.

Permetezni így is lehet    Permetezni így is lehet

A rendszernek köszönhetően, egy ergonomikusan kialakított univerzális vezérlőegységen keresztül az összes vezérlési funkció elérhető. Típustól és felszereltségtől függően a precíziós gazdálkodáshoz hasznos alkalmazásokkal bővíthető, illetve tökéletesen illeszthető az RTK pontosságú GPS eszközökkel, automatizálva a kijuttatást. Internetes kapcsolat révén lehetővé teszi a távdiagnosztikát, a dokumentálást, a telekommunikációt a webszerverekkel, asztali számítógépekkel és okostelefonokkal.

Permetezni így is lehet - GPSPermetezni így is lehet

A professzionális vezérlési lehetőségek által, olyan funkciók váltak elérhetővé a megrendelőink részére, mint pl. automatikus fúvókaváltás, szórófejenkénti szakaszolás, állandó nyomású recirkulált permetlérendszerrel kombinálva.

Bővebb információval kapcsolatban keressenek bennünket bizalommal a 06-30/361-9004-os telefonszámon vagy nézze meg termékkínálatunkat itt!

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 5 =