, ,

Kertitox Revolution permetező

KERTITOX REVOLUTION PERMETEZŐ: AZ AGROTHON KFT. KÍNÁLATÁBAN MOS 2+1 ÉV GARANCIÁVAL!

Válassza fejlesztői munkánk csúcsát, használja ki a modern technológia nyújtotta előnyöket és permetezzen pontosabban, mint valaha. Hozzon forradalmi sikereket növényvédelmébe ezzel a kompakt méretű permetezőgéppel!

Nézze meg a videónkat itt!

KERTITOX márkanév, garantálja a tapasztalatok ihlette fejlesztéseket és megoldásokat, emellett a hosszú élettartamra is biztosíték!

Kertitox Revolution permetező

-24-27-28 m széles szórókeret
-3000 l permetlétartály
-Válassza merev, vagy automata nyomkövető vonórúddal, hogy a taposási károkat nullára csökkentse!
-Dolgozzon biztonságosan meredekebb terepviszonyok közt is, rendeljen csuszás kontroll kiegészítőt az aktív nyomkövetővel ellátott vonószerkezet mellé, ami meggátolja a vontatmány nyomvonalból való kitérését, extrém körülmények közt is.
-Kérje a nagyobb kényelem, és gyorsabb haladási sebesség érdekében pneumatikus rugózású tengellyel és fékerő szabályzással!
-35 literes szintezhető rozsdamentes vegyszerbemosó
-Az elérhető munkaszélesség 12 méternél kezdődik, részben összecsukott állapotban, teljes szélessége 24m-28m-ig
-Típustól és felszereltségtől függően a precíziós gazdálkodáshoz hasznos alkalmazásokkal bővíthető, illetve tökéletesen illeszthető az RTK pontosságú GPS eszközökkel, automatizálva a kijuttatást.
A professzionális vezérlési lehetőségek által, olyan funkciók váltak elérhetővé a megrendelőink részére, mint pl. automatikus fúvókaváltás, szórófejenkénti szakaszolás, állandó nyomású recirkulált permetlérendszerrel kombinálva.
A tájékoztató nem teljes körű.

Finanszírozási megoldásainkról itt tájékozódhat!