Ketitox 2000/18 AKCIÓ

Kategória:

Az ECO LINE a kisebb gazdaságok tökéletes választása. Rendkívül kedvező ára ellenére nem kell lemondania a minőségi és gyors munkavégzés öröméről. Nagyobb testvéreivel együtt az ECO LINE gépcsalád is ugyanazon gyártási minőségben készül és ugyanannyi figyelemben részesül a minőségellenőrzéseink során.

Kisebb teljesítményű traktorok használata mellett is biztosított a sima haladás a nagy tartálytérfogat ellenére. Az alacsonyra tervezett súlypont és kiváló súlyelosztás garantálja, az egyszerű és biztonságos irányítást, a növényállomány védelmét biztosító hasmagasság mellett is. Könnyű súlyának köszönhetően, jobb a vontathatóság és kisebb a talajnyomás.
A vonórúd igény szerint lehet merev, vagy opcióban kérhető kormányzottan, ezáltal permetezőgépe automatikusan követi a traktora nyomvonalát.

Kezébe adjuk a teljes irányítást. Az önfeltöltés, vegyszer bekeverés, permetezés, és tartály öblítés működtetéséhez kézzel vezérelt csapok és szelepek állnak rendelkezésre mind a szívóoldalon, mind a nyomóoldalon.

Az Ön gyors és kényelmes munkavégzése érdekében az összes kezelőszerv, a szintezhető vegyszerbemosó, a kézmosó tartály és a feltöltő csonk a baloldalon elől, közvetlenül a vezető felőli oldalon került elhelyezésre.

A pódiumon kapott helyet a közvetett száraz szintjelző, és az üzemi nyomást jelző manométer, mely könnyen leolvasható a traktor fülkéjéből permetezés közben és a feltöltés során is.
A vízellátásért 170 literes/perc teljesítményű, dugattyús membránszivattyú felel, egyenletes szállítóteljesítmény mellett.

A keret és a fúvókák károsodásának elkerülése érdekében, talajba vagy akadályba ütközést követően a keretvég vízszintesen és fölfelé hajlik, majd automatikusan visszatér az eredeti helyzetébe.

ALAPFELSZERELTSÉG

2000 literes polietilén permetlétartály  
– 200 literes polietilén tisztavizes öblítőtartály
Forgó öblítő fejes tartálymosás
– Száraz szintjelző
– Leengedhető vegyszerbemosó tartály
– 15 literes polietilén kézmosó tartály
– 4 hengeres membránszivattyú – 170 liter/perc
– Elektromos szakaszolás, főszelep, nyomásszabályzás
– Merev vonórúd
– Állítható nyomtáv 1500 – 1900mm
– Fékezett futómű (csak a 3000 literes gép)
– Kerék: 270/95 R38
– Meghajtó kardántengely
– 6 m-es önfelszívó tömlő + szűrő
– Hátsó közúti világítás
– Eszköztároló doboz
– Sárvédő

külső csatlakozás a feltöltéshez

Szórókeret – 18T

Önbeálló szórókeret és egyedülálló keresztirányú 3D lengéscsillapítás
– Munkaszélesség: 18 méter (4 szakasz)
– Munkamagasság: 500 – 2000mm
– Hidraulikus keret nyitás és zárás

– Hidraulikus keret emelés, gázos lengéscsillapítással