Kubota DSM műtrágyaszórók

-munkaszélesség 10 -42 méter (Nem minden műtrágya szórható ki 42 m-es munkaszélességig. Ez nagymértékben függ a műtrágya minőségétől és az osztályozottságától.)

A Kverneland Group csoport a japán Kubota Corporation része és a következő országokban rendelkezik gyárakkal: Norvégia, Dánia, Németország, Franciaország, Hollandia, Olaszország, Oroszország és Kína. Világszerte 19 országban található márkaképviselete és a termékeinek 60 országba kerülnek exportra Műtrágyaszórók azoknak, akik precízen és a legnagyobb pontossággal akarják a növényeket termeszteni. A cél: nagyobb hozamok, alacsonyabb költségek és jobb hatásfok. Azon gazdálkodók számára, akik az optimális tápanyag utánpótlásra törekszenek a cél az, hogy pontosan kijuttassák a megfelelő tápanyagot, minimális átfedéssel. A KUBOTA műtrágyaszórók pontos szórásképet biztosítanak, mindamellett egyszerűen kezelhetőek.

Nincs verődés, nincs ütődés, nincs porosodás

Ez a szórási rendszer már eleve egy forgó mozgást biztosít a műtrágya szemcséknek, mielőtt elérnék a röpítő lapátokat. A zárt adagolókamrában létrejövő műtrágya szemcsék elsődleges felgyorsítása, megelőzi azok, későbbi röpítő lapátokkal való ütközés következtében létrejövő elporosítását, megtartva ezáltal a műtrágya szórhatósági tulajdonságait!!

– Egyenletes szóráskép Dupla átfedésű szóráskép.

– Garantáltan pontos szóráskép dombos területen is A műtrágya mindig ugyanazon a ponton folyik rá a szórólapátokra és a szórólapát teljes hosszában végig utazik

– Pontos szóráskép A nagy átmérőjű 8 lapátos tárcsák, 9-45 m-es munkaszélességű szórást tesznek lehetővé. A dupla átfedésű szóráskép páratlanul pontos szórásképet biztosít.

Felszereltség:

-tartály kapacitás 1100-3000 liter

-hidraulikus (kettős működésű csatl. szüks.) vagy elektronikus súber nyitás

-speciális hajtómű lassú forgású boltozódásgátlóval

-rozsdamentes acélból készült fém-, illetve DURACOAT porfestéssel bevont alkatrészek

tartályrács; állítókar, alacsonydózis kijuttatásához; szemcseméret osztályozó doboz

-nyomatékhatárolós kardán tengely; Kat. II. függesztőrendszer;

LED-es világításkészlet

elülső és hátsó ellenőrző ablakok a tartályon, a műtrágyaszint ellenőrzésére

2 db szórótárcsa, tárcsánként 8 db, azonos méretű rozsdamentes szórólapát

Minden munkaszélesség szórható az alapfelszereltséggel.