POM AUGUSTÓW vetőgépfeltöltő csigák

Kategória: Címke:

Az AGROTHON Kft. 7 módszert kínál a költségei csökkentésére a POM AUGUSTÓW vetőgépfeltöltő csigák hasznlatával:

  1. alacsony beszerzési ár
  2. nincs beüzemelési költség
  3. kis karbantartási igény
  4. energiatakarékosság
  5. több helyszínen is használható
  6. egyszerűen és költséghatékonyan tisztítható
  7. egy csigával többféle termék is szállítható

Szállítson ömlesztett termékeket tárolókba vagy másik csigákra, bármilyen szögben, akár a falakon vagy a mennyezeten lévő nyílásokon keresztül, szerelje pótkocsira, vagy használja állványról. Mi minden alternatívára tudunk megoldást biztosítani!

Pótkocsira szerelhető vetőgépfeltöltő csigák

A T 458-T461 szállítócsiga elasztikus csővel és súberrel van felszerelve, amely a pótkocsi hátsó falának nyílásához és így a pótkocsihátfalához való közvetlen rögzítéshez van beállítva. A szállítócsiga működését egy elektromos kapcsolóval ami a hidromotort vezérli, vagy hidraulikus szeleppel  ami szintén a hidromotort vezéri. Amely közvetlenül a kimeneti csőre van felszerelve.

A szállítócsiga konstrukciója lehetővé teszi összecsukását, rögzítését és szállítását a közutakon. Össze csukása lehet hidraulikus vagy kézi

Működési elv

A szállítóeszköz egy horganyzott, vagy rozsdamentes acélból készült csigából áll, amely merev csőbe van zárva, és egy hidromotor hajt – ami általában a szállítócsiga elején helyezkedik el. Ez az egyszerű kialakítás hatékony teljesítményt és nagy megbízhatóságot nyújt, miközben csökkenti a karbantartási költségeket is.

Felhasználási terület

A szállítócsiga ömlesztett áruk pótkocsiból történő rakodására alkalmas. Tölthetünk vele vetőgépet, műtrágyaszórót esetleg átrakocsiként is tudjuk használni a régi pótkocsinkat.

A csigás szállító töltő végéhez csatlakoztathatunk, például zsákolót, vagy tölthetünk vele darálót.

A csiga laza illeszkedéséből eredően automatikusan központosul a csőben, biztosítva a hézagot a csiga és a csőfal között. Ez elegendő helyet biztosít a részecskék károsodás nélküli áramlásához. Kivehető ablak takarja a szállítócsigát, lehetővé téve a cső gyors kiürülését és esetleges szervizelését, valamint az alkatrészek szétszerelését és lemosását.

GAZDASÁGOS A VÁSÁRLÁSA, BEÜZEMELÉSE ÉS  MŰKÖDTETÉSE

A POM Augustow szállítócsiga nem igényel olyan belső és külső alkatrészeket, amelyek költségessé tehetik más szállítószalagok építését és üzemeltetését. Az egyetlen mozgó alkatrész, ami érintkezik a szállított anyaggal, az a csigarész, amely kopásálló, így rendkívüli megbízhatóságot ad és minimális karbantartást igényel.

A POM T449 esetében:

A csiga és a cső ennél a terméknél nem rugalmas. Mivel a csiga és a cső rugalmas, bármilyen irányban könnyen vezethető, a szívó- és ürítőnyílás ott helyezhető el, ahol ép szükség van rá, és olyan helyzetekben, amelyeket nehéz, költséges vagy lehetetlen megoldani más szállítóeszközökkel.

CSAK EGY MOZGÓ RÉSZ

Ehhez az egyszerű kialakításhoz nincs szükség kábelekre, láncokra, tárcsákra, belső csapágyakra és számos mozgó alkatrészre, amelyek megtalálhatók a vödörliftekben, húzóláncokban és / vagy szállítószalagokban – olyan alkatrészek, amelyek emelhetik a beruházási költségeket, karbantartást igényelnek, elhasználódnak, szennyeződést generálhatnak, és / vagy lebomlanak.

A POM T206 eseténben:

A POM Augustow csigás szállítószalag egyetlen része érintkezik a szállított anyaggal: a masszív csiga, amelyet elektromos motor hajt. Forgás közben a csiga szállítja az anyagot és automatikusan központosodik a szállítócsőben, állandó hézagot biztosítva maga és a csőfal között.

TERMÉKKEZELÉS ÉS KEVERÉS

A POM Augustow csigás szállítószalagok finoman kezelik a szállított terméket, mert a szállítócsiga forgás közben önállóan központosul. Ez bőséges hézagot biztosíthat a csiga és a cső fal között, hogy megakadályozza az őrlést, az összetörést és a termék egyéb károsodását.

Ezenkívül a csiga által létrehozott gyengéd gördülési művelet megakadályozza a keverékek szétválasztását a szállítószalag teljes hosszában.

A ZÁRT CSŐ MEGELŐZI A SZENNYEZŐDÉST

A POM Augustow csigás szállító teljesen zárt és pormentes, megakadályozza az ömlesztett termékek és növényi környezet szennyeződését, ugyanakkor megőrzi a nedvességet és a hőmérsékletet a szállított anyagokban.

GYORS, ALAPOS TISZTÍTÁS

A POM Augustow csigás szállítónak nincsenek olyan belső repedései, csapágyai, ahova beszorulhatnak a szennyeződések vagy amelyek megakadályozhatják az alapos tisztítást. A levegővel, vízzel, gőzzel vagy tisztítószerrel történő öblítés előtt egyszerűen távolítsa el a tisztítókupakot és kapcsolja be a hátramenetet a maradék anyagok kiürítéséhez. A csavar és a cső gyorsan eltávolítható a könnyű és alapos tisztítás érdekében.

 HIDRAULIKUS MEGHAJTÁSÚ VETŐGÉPFELTÖLTŐ CSIGÁK

A szállítócsiga ömlesztett áruk pótkocsiból történő rakodására alkalmas. Fő előnye az villamos áramtól való függetlenség, mivel meghajtása hidromotorral történik. A konstrukció lehetővé teszi a gép összehajtását, a betöltési szög állítását. A hidromotor meghajtásához 20 liter/min teljesítmény szükséges  10 MPa nyomáson. A  T-458 2 m-re, a összehajtható, a pótkocsi hátsó magkieresztő suber helyére szerelhető. A T- 458 dőlésszöge állítható egy csörlős szerkezet segítségével, a. Felszerelését egyedileg kell megoldani.

Típus T-458
Max. teljesítmény 15 t/h
Szállítócsiga hossza (mm) 4000
Átmérő (mm) 140
A gép tömege (kg) 102

Finanszírozással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot itt!

Videó itt tekinthető meg: